Publicidad
Vallès Occidental · 5 de Marzo de 2011. 16:47h.

ERC y Reagrupament también pactan en Sabadell y Sitges

Con el objetivo de "cambiar el estilo de hacer política en la ciudad"

ERC y Reagrupament también pactan en Sabadell y Sitges

Joan Carretero

Reagrupament ha aceptado la propuesta de concurrir a las elecciones municipales en coalición con Esquerra, tras la reunión celebrada anoche en el Casal Pere IV de Sabadell. Después de un "amplio y extenso debate, donde se valoraron los pros y contras" de formar parte de esta coalición, se aprobó por un 80% la propuesta de la Junta.

En la reunión se señaló la importancia de "conseguir una alternancia en el gobierno municipal para cambiar el estilo de hacer política en la ciudad". Igualmente remarcan la necesidad de "dar una imagen de caminar hacia la unidad en el independentismo".

También destacan "la visibilidad formal y mediática de RCat en la coalición", así como "constatar la importancia de la regeneración democrática de la vida política".

Por otro lado, el pasado viernes día 4, militantes y responsables territoriales de Reagrupament y ERC han llegado a un principio de acuerdo en Sitges con la voluntad de presentarse conjuntamente a las elecciones municipales.

Ambas formaciones esperan hacer extensivo este principio de acuerdo al resto de fuerzas independentistas de la villa. Todo parece indicar que a finales de la próxima semana ya se podría cerrar el pacto en firme.

Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Joan, Lleida, 07/03/2011 - 13:55

Rectificar es de savis. Crec que cal que ERC i Reagrupament tornin a firmar les paus de forma inminent i facin llistes ja mateix, com si no hagues passat res. Si no arriben a un acord, l'electorat els hi pasarà factura, sense cap mena de dubte!

#7 Angel de CAtalunya, Manresa, 06/03/2011 - 15:14

Aquest es el cami, unir forces entorn d, una candidatura.
Seria bo parlar amb Alex Fenoll que es molt bon candidat i fer una grap Opcio a Sabadell i unir tots els independentistes en una sola forsa.
Salut i independencia

#6 LluisCC, Sabadell, 06/03/2011 - 10:45

SABADELL INDEPENDENTISTA AMB REAGRUPAMENT ERC
Ja prou d?endollismes, Sabadell és mereix un alcalde com cal anem a destronar a en BUSTOS i auditoria al alcalde i al Ajuntament.

#5 Maria, Girona, 06/03/2011 - 01:21

Cartanya: Reagrupament no ha estat mai dins Esquerra!!!! Anem a veure, a Reagrupament hi ha de tot, ex d'aqui i d'alla, pero la gran majoria som gent que mai ha militat enlloc, No parlis si no saps, apa ...

#4 JO ERC !!!!, BCN, 05/03/2011 - 21:30

La unitat entorn d´ERC és el camí correcte per poder tirar endavant els independentistes.
Reagrupament i el Laporta ho han entès i els Solitaris en canvi estan ben solets i faran uns resultats patetics a les municipals.