Segrià · 26 de Septiembre de 2010. 17:04h.

Un diputado del PSC mediará con la comunidad musulmana

Mohamed Chaib pediá "de manera provisiona" que vayan a rezar al polígono industrial

Un diputado del PSC mediará con la comunidad musulmana

El alcalde de Lleida, Àngel Ros, con el diputado Mohamed Chaib

El alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recibido  en la Paeria el diputado en el Parlament Mohamed Chaid. El alcalde ha agradecido la visita de Chaid a Lleida y ha explicado que, durante la visita, "se ha tratado la problemática sobre la ubicación de la mezquita de la calle del Norte". Ros ha destacado que "Chaid trabajará en la relación con la comunidad musulmana, para resolver los problemas vinculados a la mezquita de la calle del Norte "y ha hecho especial énfasis" en su capacidad de interlocución con la comunidad musulmana ".

Por su parte, Chaid ha dicho que "pedirá a la comunidad musulmana que vayan de manera provisional en el polígono industrial mientras se busca una solución definitiva y mientras la comunidad musulmana encuentra los recursos necesarios para implantarla", destacando "el esfuerzo y las ganas de entendimiento de la Paeria con la comunidad musulmana ".

Escuchar

Leer fonéticamente


Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 Pocasoltes, bcn, 27/09/2010 - 22:51

A que no sabéis que hará ese peaso de alcalde que tenemos, con la plaza de toros? Os lo imagináis?

#4 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2010 - 23:31

Tota aquesta colla de polítics no fan res més que la ultra dreta trionfi.És clar,ja teniu la vostra jubilació assegurada a les antípodes,i nosaltres a rebre les hosties.COVARDS i TRAIDORS,tarficants de esclaus.Aquesta problematica ja va comensar fa uns 14 anys,amb mentides.Uns altres bombardejos?

#3 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2010 - 23:23

Si tots plegats us entorneu a casa vostra,no tindreu aquest problema.Ja sé que de tot arreu hi ha bona gent,peró els radicals i els que no es volen integrar i només vénen a imposar,se han de fotra a fora.De tots aquests problemes en ténen la culpa tots aquests politics que tenim:traficants esclaus

#2 Pere, Bcna, 26/09/2010 - 22:46

m´agradaría saber amb qui ha parlat el dipuat del PSC mohamed Chaib: Amb l´Iman Houcin o amb boudoudi.
La jugada del PSC s´ha vist i fassin el que fassin, tendren un probema molt greu.
No s´ha de dialogar amb els radicals i qui ho fassi es complice....

#1 JO VOTARÉ PLATAFORMA PER CATALUNYA, bcn, 26/09/2010 - 20:00

No dialogarà,els hi donarà tot el que vulguin,El PSC vol els vots dels 800.000 marroquins que votaran en 10 anys i omplirà Catalunya de mesquites,delinqüència i incivisme.Si no volem una Catalunya musulmana haurem de votar l'Anglada.