Publicidad
Urgell · 24 de Marzo de 2011. 23:00h.

SI y Reagrupament firman la coalición 'Sumem per Tàrrega'

Uriel Bertran dice que "este acuerdo representa la unidad independentista emergente y renovadora"

SI y Reagrupament firman la coalición 'Sumem per Tàrrega'

Bertran, este martes en el Parlament

Reagrupament y Solidaritat Catalana presentan una candidatura conjunta para las próximas elecciones municipales en el municipio de Tàrrega (Lleida). La coalición de ha presentado oficialmente con el nombre Sumem per Tàrrega.

Este jueves, ante notario, los representantes de SI, Uriel Bertran, y de Reagrupament, Roger Granados, han firmado la coalición electoral Sumem per Tàrrega encabezada por Jaume Ponsarnau y como número dos de la lista Santi Costa.

Uriel Bertran ha manifestado que "este acuerdo representa la unidad independentista emergente y renovadora". También ha dicho que "confiamos en obtener un buen resultado en la ciudad de Tàrrega y en ser un punto de referencia para todo el país".

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 Jordi Tallaferro, Barcelona, 26/03/2011 - 18:16

Aclareixi aquest jove quans militants té el seu partit entre la classe obrera a tot Catalunyai quin porcentatge significa la seva militància davant la població real de Catalunya. Que comenci a tocar de peus a terra. Quans islàmiocs en son militants?

#5 Toni, Barcelona, 25/03/2011 - 16:25

Visca Catalunya lliure d'espanyols (Lleida).....paleto!!!!!!...juas,juas,juas.....a veure si neteges millor el WC de la casa rural per quan anem els pixapins!!!!

#4 Patapam, Area Metropolitana Lliure de Comarques, 25/03/2011 - 15:26

Si, sere molt xarnego, pagesot de lleida, pero tots els de lleida i demes comarques rurals sense nosaltres no serieu res, cuatre granjes, i al nivell de PIB mes baix d'Europa junt amb Extremadura.Per tant, menos lobos caperucita. Estariem apanyats amb la vostra aportacio "patriotica"....

#3 Visca Catalunya lliure d'espanyols, Lleida, 25/03/2011 - 14:59

Patapam que dius justet? A L'àrea metropolitana fem fora els xarnegos com tu i no quedeu ni la meitat.. A veure si et penses que 4 immigrants com tu representen Catalunya i els catalans.. Xarnego no ho oblidis, viure a Catalunya no et fa català, sempre seràs un etern immigrant espanyol.

#2 Josep, La Roca del Vallès, 25/03/2011 - 09:05

I per qui aniran els vots Bertran? a qui posareu als consells comarcals ia la dipu??? BOTIFLERS!!!