Publicidad
Barcelonès · 4 de Enero de 2011. 20:17h.

Portabella considera que el modelo de ciudad del PSC "está agotada"

"Lo dijimos cuando pasamos a la oposición en BCN y lo volvemos a repetir", afirma el republicano

Portabella considera que el modelo de ciudad del PSC "está agotada"

Portabella, con Hereu, en una imagen de archivo

El presidente del grupo municipal de Esquerra en el Ayuntamiento de Barcelona, Jordi Portabella, considera que el modelo de ciudad del PSC "está agotado".

Portabella ha estrenado este martes su nuevo Twitter. Esta herramienta 2.0 permitirá al equipo municipal de los republicanos "comunicarse de forma más directa con la ciudadanía, como ya lo ha venido haciendo hasta ahora a través de Facebook. La idea es mantener un contacto constante con toda aquella gente interesada con la política municipal barcelonesa para generar ideas y propuestas para mejorar la ciudad", según explican en un comunicado.

En uno de sus primeros posts, Portabella afirma que "lo dijimos cuando pasamos a la oposición en BCN y lo volvemos a repetir: El modelo de ciudad del PSC está agotado". De este modo, refuerza la precampaña iniciada este lunes con la pegada de carteles por la ciudad bajo el lema "¡Sí! Remontaremos Barcelona", ahora a través de la red. La dirección del Twitter de Portabella es la siguiente: @jordiportabella.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 altre, Curruncui, 05/01/2011 - 18:55

L'anterior legislatura ERC formaba govern amb IC i PSC-PSOE. Tots tenien infinitat de militants com a carrecs de confiança a l'ajuntament de BCN.
En aquesta ERC s'ha "sortit" del govern, però ha conservat tots els carrecs de confiança, i per això ha votat tots els pressupostos a favor.

#5 Jordi, Barcelona, 05/01/2011 - 11:33

En Portabella és lliure de dir el que vulgui. És un camaleó que s'adapta fàcilment a allò que en cada moment li convé, a ell personalment. Però la realitat és una: políticament està més mort i enterrat que Carod que ja és dir !!!

#4 Mariona, Barcelona, 05/01/2011 - 09:26

El Sr Portabella ERC fa anys que està a l'Ajuntament formant tripartit amb PSC conjuntament amb el Sr Hereu són cadàvers polítics estan molt cremats a hores d'ara no se'ls creu ningú per aquesta part també cal una regeneració política si és que ERC aspira alguna cosa .

#3 Pere, Barcelona aixecarà el vol sense el tripartit, 05/01/2011 - 08:46

L'únic que pot il·lusionar Barcelona?...és lamentable que sense estar al govern municipal per decisió pròpia exigeixi tenir gairebé els mateixos drets com si hi estigués!!!. ERC-Portabella ets un fals políticament parlant...Prou ja d'ERC a Barcelona també!!

#2 Tarik, Barcelona, 05/01/2011 - 00:14

Es l'únic que pot revertir aquesta situació, pot il.lusionar un cop més a Barcelona. ENDAVANT JORDI !!!!!