Publicidad
Barcelonès · 9 de Junio de 2010. 11:56h.

¿Pistoletazo de salida para relevar a Hereu?

Mascarell ha confirmado que le han pedido que vuelva a la política municipal

¿Pistoletazo de salida para relevar a Hereu?

Mascarell, con Hereu, en una imagen de archivo

El ex conseller y ex concejal de Cultura del Ayuntamiento de Barcelona Ferran Mascarell confirma en 'El matí de Catalunya Ràdio' que le han pedido que vuelva a la política municipal. Mascarell ha precisado, sin embargo, que la dirección del PSC no le ha planteado formalmente que releve Jordi Hereu como cabeza de cartel en las municipales del año que viene. Según Mascarell, todavía no hay sobre la mesa el debate sobre quién será el candidato por el PSC para los próximos comicios municipales.

Mascarell medita desde hace meses volver a la primera línea de la política. Incluso, habría dado pasos discretas para articular, si llega el momento, una candidatura. El exconsejero se retiró de la escena política en 2007, después de ocupar efímeramente la Conselleria de Cultura en el gobierno de Pasqual Maragall. También fue concejal en el Ayuntamiento de Barcelona.

Vídeoblog: Mascarell, conseller de Cultura con CiU

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 Fotem-los al carrer, Barcelona, 10/06/2010 - 15:10

Encara no han triat el sofà? Mira per on! Si tríen en Mascarell, s'acabarà de cop la seva dèria pseudocatalanistanacionalistaindependentista, increible

#6 Pere, Manresa, 09/06/2010 - 16:22

No home, no...pero si els de cdc diuen que en Mas l'hi ha dit que serà el proper Conseller de Cultura

#5 carles, manresa, 09/06/2010 - 13:07

Si us plau, la poca gent decent del PSC, que deixi de salvar el cul a la majoria inútil del seu partit que ara mana. Deixeu que s'estimbin i agafeu el control, o feu una escissió, canvieu de partit, el que sigui abans de seguir amb l'invent.

#4 Jordi, Barcelona, 09/06/2010 - 12:29

Els socialistes segueixen pensant que tot plegat és un problema de sofàs, quan el que els passa és que la gent està cansada que portin a l'Ajuntament gairebé tants any com Franco. I a sobre, dilapidant a quatre mans.

#3 Nil, Barcelona, 09/06/2010 - 12:26

Aquí els socialistes tenen un problema. En no ser Mascarell regidor no poden canviar d'alcalde a mitja legislatura i abocar el pressupost públic municipal a propaganda i promoció del 'nou' candidat. I els sociates, no saben fer altra cosa.