Segrià · 10 de Junio de 2010. 09:01h.

Lleida sale en defensa de su obispo

"Por los ataques que recibe desde Aragón por el litigio de las piezas de arte"

Lleida sale en defensa de su obispo

Imagen del acto

El vicepresidente tercero de la Diputación de Lleida, Gabriel Pena ha participado esta tarde en una reunión convocada por la Plataforma Cívica por la Unidad del Museo de Lleida que ha hecho la Asociación Res Non Verba de la capital del Segrià y en la que se ha hecho público un manifiesto en defensa del obispo Piris "por los ataques que recibe desde Aragón por el litigio de las piezas de arte".

Gabriel Pena ha dicho que se trata de una persona que "ha demostrado una coherencia y una racionalidad loable por su firmeza después analizar al detalle el litigio de las piezas de arte". Pena ha dicho que "el obispo Piris tiene el apoyo de la Diputación de Lleida y de la sociedad leridana".

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Papitu, Papussia, 10/06/2010 - 23:51

David de Cornellà. No s'han equivocat, ens em equivocat nosaltres en no buscar aliats i ser tan i tan inoccents, sempre amb la veritat per devant. ENS FALTA MOLTA MA ESQUERRA, i ens seguiran donant pel sac a tot arreu si no canviem.

#8 Gabriel quina Pena, Lleida, 10/06/2010 - 20:29

Els noiets d'ERC, amb la seva actitud incendiària, són els qui han enverinat aquest conflicte entre germans. ERC, per un costat voldria eliminar totes les ajudes a l'esglèsia, i per l'altra es dedica a fer el pallasso amb accions purament electorals.

#7 Vergonya, cavallers vergonya!!!, Lleida, 10/06/2010 - 20:23

Les parroquies de la Franja s'han de retornar al Bisbat de Lleida. Mai més una creueta a la Declaració d'IRPF fins que aixó no pasi. La culpa de tot l 'Opus, el Vaticà, un beat fet a base de din ers i el pocasolta del Duran que calla

#6 Joan, Girona, 10/06/2010 - 16:45

El que m estranya mes de tot aquest afer es que el gran Duran Lerida mai ha dit res sobre aquest afer. Es estrany que sent de la Franja calli Potser es de l Opus i no pot dir res?

#5 David, Cornellà, 10/06/2010 - 11:46

Els aragonesos s'han tornat a equivocar al triar els castellans i l'Opus com a companys de viatge. Igual que els va passar a les Corts de Casp. 500 anys de miseria no els han fet obrir els ulls.