Publicidad
Osona · 2 de Octubre de 2013. 19:35h.

La Guardia Urbana encierra a los concejales de PxC en unas dependencias municipales

Anglada apela a la "libertad deambulatoria"

La Guardia Urbana encierra a los concejales de PxC en unas dependencias municipales

Anglada, en una foto de archivo

El grupo municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) en el Ayuntamiento de Vic ha denunciado que la Guardia Urbana dejó a los concejales de esta formación encerrados en dependencias municipales el pasado 20 de septiembre.

Según la formación que lidera Josep Anglada, los concejales de su formación no pudieron entrar en el despacho municipal al "encontrarse cambiada la cerradura de la entrada del edificio que da exceso a los despachos de los grupos municipales".

Después de llamar a la policía local para acceder al inmueble, "la sorpresa en mayúscula, fue cuando los agentes de la Guardia Urbana les comunicó que tenían órdenes de dejarlos cerrados, y que cuando terminaran el trabajo sólo debían llamar a la Guardia Urbana para que los fueran a abrir", han remarcado.

Anglada ha acusado al consistorio de la privación "de un derecho fundamental como es la libertad deambulatoria, consagrado en el artículo 19 de la Constitución". En este sentido, ha cargado contra el concejal de Convivencia y Seguridad, Joan Ballana, del que ha dicho que es "una persona que ha demostrado no estar capacitada para ejercer su cargo, ya que él era conocedor de los hecho y no hizo nada para impedirlo".

"Aunque el problema esté resuelto satisfactoriamente, una vez sepamos el nombre del responsable no descartamos poner la correspondiente demanda vía contencioso administrativo al responsable de los hechos", ha concluido el dirigente ultra.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#4 Pere, Comarca Garraf, 03/10/2013 - 21:43

Doncs penso que es va actuar de manera infantil. Això de caviar el pany! Sentencias haylas. Les ordres es tenien de donar per escrit. O qui ho va fer de paraula perquè s`actués de tal forma... ens apropem a actuacions fosques. Encara que el fonament hi sigui, parlant s`entenen les persones.

#3 Assumpció , VIC , 03/10/2013 - 10:44

Ja sabem com és el govern CiU-ERC que tenim a Vic, estic desitjant que siguin les eleccions de 2015 perquè jo, els meus fills i els meus néts votem a Josep Anglada i mai he votat PxC però Vila d'Abadal i Ballana són uns incompetents i he pertangut a CDC molts anys. PxC continuar treballant per Vic

#3.1 orl, v, 03/10/2013 - 15:59

Aviam Assumpció, L'Anglada és el cap de llista de PxC.
Si l'has votat, cap problema,però implicitament amb el teu vot comparteixes el seu racisme, la seva xenofòbia, i el seu discurs anti tot.
Treballa per Vic, ques'hi viu molt bé.

#3.2 Assumpció, VIC , 03/10/2013 - 19:51

Racisme és quan un autòcton d'aquest país demana una ajuda i no la donen però quan el primer marroquí o pakistanès la demana es la donen, també jo he conegut Vic fa molts molts anys i els problemes a Vic els tenim des que tenim un 27 % d'immigració ja estem cansats.

#2 oriol, cspna, 03/10/2013 - 00:07

Que collons foten a Vic amb aquest impresentable a l'ajuntament!!!
Només la cara ja diu "soc un delin....", i quanparla, queda clarissim.
Com és que hi ha tants porcs a Vic??

#1 Papaluna, Barcelona, 02/10/2013 - 23:30

Com que heu fet tantes coses estranyes i us comporteu de manera tan erràtica us pren tothom com el pito del sereno i com a cap d'esquila. No us conviden a cap tele i no sortiu enlloc, excepte aquí, a E-N, curiosament. I això que teníeu a les mans la Coca Cola i podíeu haver estat un partit potent.