Publicidad
Baix Penedès · 9 de Abril de 2013. 21:59h.

La CUP reta a Plataforma

Quim Arrufat: "Allí donde crece el fascismo debemos estar nosotros para deternlo"

La CUP reta a Plataforma

Quim Arrufat

Diversos colectivos de izquierdas de la zona del Penedès han anunciado la celebración de una gran manifestación de alcance nacional contra Plataforma per Catalunya (PxC), que tendrá lugar en El Vendrell el 29 de junio. En esta ciudad, el partido liderado por Josep Anglada obtuvo 5 concejales y 2.300 votos en los últimos comicios municipales.

Entre los impulsores de la manifestación, que se enmarca en una campaña para "impugnar el discurso de PxC", se encuentra la CUP. En la presentación de la misma, su diputado en el Parlament Quim Arrufat ha conminado a la sociedad a "plantar cara al fascismo y al racismo en la calle, para hacerles sentir el miedo que ellos usan con el tema de la inmigración".

Arrufat ha añadido que "allí donde crezca el fascismo debemos estar nosotros para detenerlo". El objetivo de los organizadores es conseguir de aquí al día 29 de junio el máximo de apoyos para que la manifestación sea un éxito. Por ello se reunirán en las próximas semanas con entidades, asociaciones de vecinos y diferentes partidos para sumarlos a la causa.

La motivación de esta campaña surge a partir de la denuncia que una miembro de la CUP de El Vendrell recibió por parte de PxC hace unas semanas. El partido decidió denunciar a la joven porque puso en un escrito que la formación de Anglada era "racista". El portavoz de PxC en El Vendrell, August Armengol, consideró que esto eran "injurias" hacia su partido.

Publicidad
Publicidad

41 Comentarios

Publicidad
#31 oriol, Vilafranca, 10/04/2013 - 15:50

Si no vomitéssiu ignorància a cada paraula que dieu, sabríeu que la nostra, és una terra d'història mestissa per la quantitat de pobles que s'hi han assentat, que la barretina té origen a Turquia, la sardana segurament a l'antiga Grècia, i el torrons de Nadal, són d'origen Àrab.

#28 Jordi , Sant Pere de Torelló, 10/04/2013 - 13:06

PxC es mereix arribar a tots els ajuntaments de Catalunya, perquè Catalunya aquesta envaïda d'immigrants que viuen d'ajudes socials pagades pels catalans.

#28.1 Albert, Terrassa, 10/04/2013 - 13:42

Si , fora immigrants espanyols que col.lapsen i abusen dels serveis socials catalans desde fa més de 30 anys, fora immigrants espanyols de PxC, comenceu pels vostres militants, regidors i candidats, o sigui, el 75% dels membres del partit deportats a espanya per xarnegos inadaptats.

#28.2 Jordi , Sant Pere de Torelló, 10/04/2013 - 15:03

Si apliquem això que tu dius, expulsem a Daniel Fernández de CUP, Lopez Tena de SI i molts més, la gent de l'estat espanyol i Europa té tot el dret a viure a Catalunya, som europeus, però no em comparis als marroquins, senegalesos , pakistanesos i demés immigrants sense la nostra forma de vida.

#27 PJ, BCN, 10/04/2013 - 13:01

?plantar cara al feixisme i el racisme al carrer, per fer-los sentir la por que ells usen amb el tema de la immigració? es pot denunciar directament a fiscalia per amenaces i coaccions a un partit politic en mitjans de comunicació. La demanda podria ser amparada per la llei antiterrorista. Aneu fent

#27.1 PJ, BCN, 10/04/2013 - 14:13

De moment, presentant aquestes declaracions publiques de que la voluntat de fer aquesta concentració es la de FER POR a Governació, la desautorització a la mateixa esta garantida. I doneu gràcies que Armengol no vagi al jusgat i us foti una altra denuncia per coaccions i us demani l'ilegalització!

#26 sergi planas, santa perpetua, 10/04/2013 - 12:37

pxc al parlament !els CUPsigranys aquests volen sang o què passa? aneu a les trinxeres si voleu ,pxc necessita a Catalunya i Catalunya mecessita a Pxc

#25 Kropotkin, Vic, 10/04/2013 - 11:24

Josep Anglada niega ser racista. Nosotros los de C's negamos ser nacionalistas españoles de derechas....juas, juas

#25.1 PJ, BCN, 10/04/2013 - 16:42

Actualment ser dir que ets racista es acusar de delicte, ja que esta tipificada aquesta figura pel codi penal. Aleshores si publicament t'acusen de ser racista, sense la presumció d'inocencia, estas fent una acusació calumniosa. Anar brut no es cap delicte,i recomana el sabó, un consell higienic