Montsià · 29 de Enero de 2013. 18:00h.

Imputado el alcalde de Amposta para modificar un horario

El juez cita a declarar por un presunto trato de favor al arquitecto municipal

Imputado el alcalde de Amposta para modificar un horario

El alcalde de Amposta, de gris, en una imagen de archivo

El alcalde de Amposta, Manel Ferré, ha declarado este jueves como un imputado por un presunto caso de trato de favor.

El alcalde, de CiU, está acusado de trato de favor al arquitecto municipal, al cuando autorizó a cambiar su horario al consistorio para poder compaginar su trabajo con otro trabajo.

Todo comenzó con la denuncia del concejal de Plataforma per Catalunya (PxC), Germán Ciscar, quien pide la suspensión temporal de Ferré mientras esté abierta la investigación.

Ciscar, en una entrevista en el Canal de las Tierras del Ebro ha afirmado que "el contrato del arquitecto municipal infringía la ley desde el año 2001". Ha matizado que "el alcalde dispensó un trato de favor a el arquitecto municipal en reducirle la jornada laboral en la administración pública para que pudiera prestar sus servicios en el sector privado ".

Por otra parte, según el concejal Ley 53/1984 de 26 de diciembre limita la retribución extra de un funcionario en un 30% de su sueldo base cuando está autorizado a trabajar en el sector privado. Por Ciscar, la infracción de esta ley habría proporcionado indebidamente cerca de 100.000 euros al arquitecto municipal.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#5 jesus, Amposta, 30/01/2013 - 09:14

Molt bé pel regidor de PxC, fora ja de ideoligies polítiques, aquest regidor si que mira de fer coses i no es calla davant les injusticies, toca als intocables, demana que els bancs paguen per estar al carrer i ho aconsegueix, i ara fa complir la llei, la resta de regidors no ho veien?? que fan? res

#4 Oriol Agramunt , Berga, 29/01/2013 - 22:04

Gràcies PxC, cada dia m'agrada més PxC perquè sincerament parla clar i català. Molt bé, per a les pròximes eleccions teniu el meu vot.

#3 Ulises Reixa, Barcelona, 29/01/2013 - 21:38

Doncs si li hagués modificat el tipus de contracte en el seu moment tot estaria correcte però com els polítics estan acostumats a fer el que volen... D'altra banda, el que passa a Amposta és que el Germán Ciscar és més llest que la resta de regidors junts, que són més aviat curtets els pobres.

#2 pp, platja, 29/01/2013 - 20:09

Això ja és una paranoia!!
Si no hagués rebaixat les hores de l'arquitecte, ara que evidentment té menys feina que anys enrera, l'acusarien de malgastar fons públics.

Voleu dir que no ens estem tornant ximples?

#1 Basil, Catalunya, 29/01/2013 - 20:04

Per això¿¿¿ NO FOTEM!! tot és crimilan ara o què? ens hem begut l'enteniment????????

#1.1 Liberal, Tortosa, 04/02/2013 - 18:17

Això tot plegat és un no res o, millor dit, és carregar-se a persones honrades que l'únic que persegueixen és treballar. No com el propi denunciant que no té ni ofici ni benefici i res que pugui ensenyar a la societat. Malauradament en aquesta societat exempta de valors no sempre trionfa la veritat.