Publicidad
Maresme · 15 de Febrero de 2013. 11:17h.

División en el PSC de Calella

Tres concejales apoyan la Declaración de Soberanía y los otros dos votan en contra

División en el PSC de Calella

Josep Maria Juhé, en una foto de archivo

La moción de apoyo a la Declaración de Soberanía y por el derecho a decidir presentada por el grupo municipal de ERC en el pleno de Calella ha dividido a los concejales del PSC. La moción ha prosperado con el apoyo de CiU y con un resultado final de 13 votos a favor y 4 en contra.

La sección local del partido ha dejado libertad de voto a sus miembros y tres de ellos, el ex alcalde Josep Maria Juhé y los ediles Loida Serrano y Montserrat Mas, han votado afirmativamente el texto mientras que los concejales Emili Pérez y Lidia Fuente lo han hecho en contra, al igual que el PP.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#2 carlos, Badalona, 15/02/2013 - 16:26

¿No os cansáis? Queremos trabajo... no independencia... que luego salís con la bandera con Bildu y no os acordáis que nos MATARON en el atentado del hipercor ¿o no váis a centros comerciales? sois cansinos y cobardes.Envueltos en la bandera para no afrontar vuestros errores..

#2.1 pepet, bcn, 15/02/2013 - 17:27

El dia que tinguem la independència aquell dia hi haurà més feina inclús per un ignorant com tu que barreja independència catalana i l'atemptat d'hipercor.

#2.2 Erasmus, Amposta, 15/02/2013 - 18:39

Sí, Pepet. Amb la independència hi haurà feina per tothom, desapareixerà la corrupció i tots serem més guapos i llestos (fins i tot tu). I tu, Carlos, barreges coses que no tenen res a veure, no té cap mena de lògica, el teu argument (per anomenar-lo d'alguna manera)

#1 Walzer, BCN, 15/02/2013 - 13:16

Si el PSC no és sobiranista i jo ho sóc, no puc estar al PSC, així de clar. Tots els parers són respectables, però si un ha canviat d'idea, ha de deixar el partit i el càrrec, i apuntar-se a un altre lloc. El que no pot és disentir en un aspecte tan important com aquest, però continuar cobrant

#1.1 Josep Maria Juhé, Calella, 15/02/2013 - 14:04

Només aclarir que pel que cobrem els regidors de l'oposició (230 € al mes) no tenim cap interés per continuar. És el nostre compromís amb un programa municipal i amb els ciutadans que l'han votat que ens toca estar on estem.
Gràcies!

#1.2 Walzer, BCN, 15/02/2013 - 15:37

D'acord, Josep Mª. No és pels diners, la qual cosa t'honora. Però em resulta estrany pensar que al programa municipal del PSC de Calella es parlés de una declaració de sobirania. Però si tu ho dius, així deu ser... Gràcies a tu