Publicidad
Maresme · 10 de Marzo de 2012. 10:02h.

Arenys de Munt hará una consulta sobre la bandera española

CiU vota a favor de preguntar a los vecinos si es necesario colgarla en los edificios municipales

Arenys de Munt hará una consulta sobre la bandera española

Una imagen de la fachada del Ayuntamiento de Arenys de Munt

El pleno del Ayuntamiento de Arenys de Munt ha acordado realizar una consulta popular sobre la necesidad de colgar la bandera española en las dependencias municipales.

La propuesta ha sido aceptada gracias a los 11 votos de la CUP, ERC y CiU, mientras que los dos concejales de PSC y PP votaron en contra.

El consistorio dirigido por Josep Manuel Ximenis (CUP) también ha manifestado a la delegación del Gobierno en Catalunya "su preocupación por la imposición de la bandera española en los edificios consistoriales de los municipios catalanes".

También ha recordado que "el Ayuntamiento de Arenys de Munt nunca ha dispuesto de este símbolo ni ningún vecino areñense ha pedido su exhibición". Asimismo, ha tildado de "agresiva" la actitud de la delegada María de los Llanos de Luna en este tema.

Publicidad
Publicidad

16 Comentarios

Publicidad
#9 angel, cardedeu, 12/03/2012 - 20:02

A veure, cada vegada ens pren per tontos. Els de CyU que es lo que volen?????? Independència, Ecspañols o carallots. A l´ajuntament i a la generalitat hi ha la bandera Ecspañola i per començar han de treure.

#8 Joan de Mataro, Mataro, 12/03/2012 - 08:17

Poques hosties i anem per feina. Independencia i Estelada als balcons.

#7 Martín Martínez Mart, Barcelona, 11/03/2012 - 17:46

Espero que arran d'aquesta iniciativa, no comencin a aparèixer ajuntamets que es neguin a penjar la bandera catalana, o a ............................

#6 Jordi, Sant Cugat, 11/03/2012 - 16:51

Mentre perdem el temps en aquestes collonades, com diria Josep Pla, la gent no té feina, les empreses tanquen i el prestigi de Catalunya està pel terra...I els desnonaments? i la gent que ha perdut els seu estalvis? i els estudiants que hauran de pagar més per les seves matrícules?

#6.1 Francesc, Barcelona, 12/03/2012 - 00:32

Hi ha un temps per cada cosa i cada cosa té el seu temps. I és precisament per això que volem la independència: Els diners que produïm aquí, que s'inverteixin aquí. Jordi, apunta't a l'ANC!

#5 Pere, Lleida, 10/03/2012 - 14:58

Proposo una consulta per a veure que li sembla a la ciutadania que el nostre president Mas fos beneficiari d'un compte en un paradís fiscal. La llei és per complir-la, si us plau, dirigents d'Arenys, deixin de comportar-se com a petits cacics.

#5.1 Francesc, Barcelona, 12/03/2012 - 00:34

Tot el que sigui preguntar la població és aprofundir en la democràcia. Trobo molt encertada aquesta iniciativa.